Menyasszonyi ruhapara

Nem gondoltam volna, hogy esküvőt szervezni ekkora tortúra, hát még azt a bizonyos ruhát beszerezni. Előre szólok, hogy még annak se lesz könnyű, aki amúgy imád ilyenekkel szórakozni. Egyik kedves ismerősömnek idén lesz a nagy napja, elmentünk egy úgynevezett menyasszonyi ruha kiárusításra, nagy hiba volt. Először is két órát álltunk sorba, akkor még azt hittük megéri, aztán mire sorra kerültünk rájöttünk, hogy nem. Kb 20 lány örülten kutakodott az amúgy nagyon gyér választék között, mindenki feszengett mert a másik előtt kellett próbálnia, öltöznie, vetkőznie stb. A ruhákról nem mondok semmit, nyilván kiárusítás, koszosak, nagyok voltak. Még ezzel sem lett volna baj, ha éppen ott találod meg az “igazit”, DE. Kedves barátnőmmel nagy naivan közöltük a keretet, hogy mégis mennyit szánnánk a ruhára, erre az ára rögtön majdnem a duplájára ugrott, holott még előtte közölte az eladó hölgy az árát. Na ekkor döntöttünk úgy, hogy akkor inkább megéri az, amit legelőször kinézett, hiszen nem elég, hogy a kiárusításhoz képest jó magas árak voltak, de a tisztítással és az átszabással együtt még többe is került volna, mint a legelső. Mindenképpen tanulságos volt amúgy az utunk, először is eldöntöttük, hogy soha többé menyasszonyi ruha vásár, másodszor rájöttem, hogy miért kell ilyen helyeken időpontot foglalni. Harmadszor felfedeztem, hogy online is marhajókat lehet kifogni, mivel én személy szerint utálok boltokban verekedni, így meg nyugodtan, kávé mellett a kanapédról is elintézheted akár ezt is. Alant pár példa.

 

The bridal dress torture

Honestly i didn’t think that organizing your wedding is really a big, hard and exhausting work. So even if you love organizing, it will be difficult. One of my friend will have her big day in August, so we went to a huge sale of wedding dresses. It was a big mistake. We stood in a line for two hours, then we got in and found a group of really annoyed girls, a not very big selection of dresses and very high prices for a so called sale. The dresses were too big for everyone and dirty, but we thought that won’t be a problem if we find the perfect one. But we didn’t. You didn’t have any place to take the dress on, every girl was annoyed because they had to try the clothes in front of each other so I finally realized why you have to make an appointment if you want to go to a bridal salon. I really hate to shop in real life, it takes your precious time, you have to fight for your chosen one with a hundred girls etc. So if I can get it online, from my couch, I’ll definitely buy it there. And good news for couch potatoes, you can actually get pretty good bridal dresses online, here are a few good ones.

bhldn

A BHLDN-en mindent megtalálsz a kiegészítőktől kezdve a legszebb ruhákig. 500$-tól indulnak a ruhák.

You can get almost everything from BHLDN. You can get your perfect dress from 500$, and accessories, bridesmaid dresses etc.

Nekem még nagyon tetszett a Lulus oldala is, itt már akár 80$-tól is megtalálhatod a tökéletest.

I really love Lulus page as well, you can get your perfect one from 80$.