A Legjobb piros rúzsok

Minden híres ember esküszik rá, és tuti, hogy a te napjaidat is feldobja egy-egy rúzs, főleg ebben a gyönyörű időben jól jön egy kis szín. A rúzsok császára meg tagadhatatlanul a piros ugyebár. Összeszedtem párat, ha még esetleg nem találtad meg az igazit.

 

 

The best red lipsticks

In Hungary this summer is pretty rainy right now and I got a little depressed from all the grey. If you want to boost up your summer too with some colours then I suggest lipsticks. And the red one is definitely the queen of all, so if your haven’t find your perfect till now then I have a little selection for you.

KVD_STUDDED_KISS_HELLBENT

Kat Von D sötétpiros rúzsa egyszerűen nagyszerű/ Kat Von D hellbount lipstick is a bit darker, but I love it.

The-Matte-Lip_Lipstick_RUBY-WOO_300

A MAC-nek számtalan piros rúzsa van, nehéz volt egyet választani, nekem a Ruby Woo./ MAC has a huge amount of nice red lipsticks, my fave is Ruby Woo.

Scarlet-red

Lily Lolo rúzsai tele vannak E- vitaminnnal és rozmaring kivonattal, állatokon sem tesztelték, a Scarlet red árnyalata pedig elragadó./ Lily Lolo’s lipsticks are full of vitamin-E and rosemary extract and it’s not tested on animals. Scarlet red is my fave, but you can get it in ten shades.

purobio-ajakruzss-300-300

A PuroBio rúzsok málna és dinnye árnyalatban kaphatók, mindkettő varázslatos és teljesen bio./PuroBio has two shades of lisptick but those are raspberry and watermelon so both are gorgeous, and it’s all natural.