Hangulatos gyertyák a csillagjegyed szerint

Nagy illatgyertya fanatikus vagyok, és erről nem rég olvastam, nekem bejött, szóval remélem a többi csillagjegy szülöttei is találnak hozzájuk passzoló illatgyertyát. Oké, hogy ősszel és télen persze sokkal hangulatosabb gyertyázni, de én esténként szinte mindig beröffentek párat, remélem ezzel nem vagyok egyedül. Ha más nem, a teraszra hasznos, némelyik nagyon jó szúnyogűző. Na de lássuk a listát.

 

 

Candles according to your zodiac sign

I’m really obsessed with scented candles, even in good weather, they can really boost the atmosphere of your home or balcony, you can use them as mosquito repellent also. So I found a list about candles and zodiac signs, and my description really fits for me, so I hope yours will be useful as well. But check it out.

 

Kos: A kosok nagyon temperamentumosak, gondolom ez alapján ajánlák nekik a fűszeres, erős illatokat, mint például ez a borsos, kardamonos pézsmás gyertya a Willowandhoney-tól. 

Aries: So Aries are famous of their temper, and I guess this is why they suggest them to use very charismatic scents like this musk and pink pepper candle from Willowandhoney.

Willow_Honey_ScentedCandle_220g_PinkPepperMusk.png

Bika: Na szóval a földhöz ragadt bikák mint jómagam, imádják a természethez közeli illatokat, és kényeztetni magukat, szóval például ez az ibolyás – de akármilyen virágos – tökéletes.

Taurus: Taurus is really down to earth so everything fits which is close to nature, especially flowers. Try this violet one for example.

LilyflameParmaViolets

Ikrek: Levegő jegy lévén az ikrek imádják a szabadságot, nagy tereket, ezért a nehéz, erős illatok egyáltalán nem illenek hozzájuk. Viszont ezt a mandulás gyertyát imádni fogják.

Gemini: Air sign Gemini loves to be outside, loves huge places so they don’t like heavy scented anything, but you can’t go wrong with this almond candle. 

1CRU_LilyflameCrushedAlmonds

Rák: A rák jegy is szeret a természetben lenni, de mivel víz jegy, ezért a könnyed illatokat részesíti előnyben, mint például ez a dinnyés-citromos.

Cancer: Cancer is a water sign so they love easy breezy scents like this watermelon-lemonade one.

023752022

Oroszlán: Az oroszlán fejedelmi jegy, ezért az igazán különleges, fás, orientális illatokat szereti, mint például ez a zsályás-levendulás.

Leo: The king loves princely and woody scents like this sage-lavender one.

il_570xN.1462709120_31tc

Szűz: A perfekcionista szűznek az illatok igazi kikapcsolódást jelentenek /mindenki másnak is persze/, nekik nagyobb szükségük van erre kikapcsolódásképp, mint másnak. Ezzel a bergamot illatúval biztosan sikerül.

Virgo: Virgos can be perfectionists, overly cautious, forgetting to dream. This dreamy bergamot candle helps to balance their stricter nature.
296440011_0_640x640
Mérleg: A mérlegeknek nagyon fontos a harmónia, az illatokban is, ők sem szeretik az erős illatokat, a virágoknál is csak az a nyerő, aminek könnyedebb illata van, mint ez a cseresznyevirágos.
Libra: Libra values harmony the most, in scents too, so they don’t like heavy, strong scents, but they’ll love this cherry flower one.
yankee-candle-scented-multi-wick-jars-cherry-blossom-1133509
Skorpió: A skorpiók nagyon dinamikus emberek, ezért az erős fás, fűszeres illatok igazán passzolnak hozzájuk, a szantálfás például tetszeni fog nekik.

Scorpio: Scorpios are intense, dynamic people who can be incredibly alluring. Their candles should be able to match them. Try  spicy woody scents like sandalwood.

 

91h3iUYF9IL._SL1500_
Nyilas: Az energetikus nyilasok nagyon édesszájúak és imádják az édes illatokat is, például a vaníliát.

Sagittarius: The independent, energetic Sagittarius loves sweet scents, so vanilla is the deal.

download
Bak: A Bak komoly, határozott, földhözragadt és céltudatos, szóval valószínűleg illatgyertyák terén sem kér a segítségből, van határozott elképzelése, de ha meg akarod lepni, a fahéjjal nem tudsz melléfogni.
Capricorn: They are really down to earth and single-minded, so I bet they already know what scents fit for them perfectly, but if you want to give something to a Capricorn, then go with cinnamon.
8873266__60063.1498829168.490.588
Vízöntő:  Mivel levegő jegy, fontos neki a szabadsága, emiatt imád a természetben lenni, a gyümölcsös illatok a kedvencei, mint ez a körtés.
Aquarius: Air sign, so they feel the best outside, surrounded by fruit scents like this pear one.
sparklingpearriesling
Halak: Kreatív víz jegy, imád relaxálni. A gyümölcsös, egzotikus illatokat szeretni, mint a kókusz.
Pisces: Creative water sign loves to relax. They love exotic, fruit scents like coconut.
1COC_LilyflameCoconutGrove