Drew Barrymore tanácsai az önelfogadáshoz

Drew Barrymore azon kívűl, hogy tehetséges színésznő és rendez is, nemrég írt egy könyvet Wildflower néven, ami egy igazi ínyencség annak, akit éppen elkezdett foglalkoztatni az, hogy hogyan lehet jóban önmagával, hogyan valósítsa meg önmagát. Ez előbb-utóbb mindenkiben feldereng, és igenis sokat kell vele(d) foglalkozni, dolgozni rajta. Ugyanis az, hogy elfogadd és megbarátkozz magaddal nem mindig egyszerű, szeretni magad a hibáiddal együtt meg pláne nem. Drew-nak sem volt könnyű, pláne az irreális elvárásokkal teli Hollywoodban megtalálnia önmagát, de bevallása szerint már sikerült. Alant néhány jó! tanács Tőle, hogy ő hogyan csinálta, hátha Neked is bejön.

 

 

Drew Barrymore’s great advices for self-acceptance

Drew is a great actress, now she’s direct great movies also, but she wrote a book not long ago, called Wildflower, and that’s the book you instantly need if you’re walking the hard way of self-acceptance and self love. This comes to all of us once, and it’s as important as physical health, so you should take time for that. It wasn’t easy for Drew either, especially because she grew up in Hollywood, which is full of really high expectations. But she fulfilled it, so here is a few great advices from her, maybe it will be usefull to your journey too.

landscape-1460398428-drew-barrymore-4

1. Vegyél példát Szenilláról

Bizony a Némó nyomában, illetve a Szenilla nyomában minden felnőttnek is kötelező! ugyanis pont arról szól, hogyha hiszel magadban, akkor is, ha éppen minden rosszra fordul, vagy azt se tudod épp hol tartasz az életben, vagy magaddal hányadán állsz, ülj le, meditálj, kérj segítséget /hidd el, valakitől biztos fogsz kapni/, gondold végig stb. a lényeg, hogy “csak ússz tovább”.

1. Channel Dory

Well if you haven’t seen the movie, you should, because it’s all about finding and creating yourself, even when life gets hard, or you don’t really know where are you with your life or literally, you just have to calm yourself, everyone goes through hard times. So meditate, or do something which makes you feel better, or ask for help. All you have to do is “just keep swimming”.

2. Ne küzdj magad ellen!

Felesleges, nem visz sehová és csak rosszul fogod érezni magad tőle. Ha éppen festeni van kedved, de úgy érzed nem tudsz, amúgy sem voltál jó rajzórán stb. de állandóan ott motoszkál benned, akkor igenis fess! Kifogások tárházát hozhatod fel magadnak, de ha megszületett benned egy ötlet, vágy, hidd el, hogy az nem hiába van ott, és ahelyett, hogy gátolnád magad, inkább azon gondolkozz, hogy tudnád megvalósítani, van rá mód, ez biztos.

2. Don’t fight who you are

Really. It’s useless. You’re wasting time with it, and if you already have a desire or idea about something you would wish to achieve or learn or anything, you just have to go for it! Unless it’s gonna consume you, and you’ll feel sad about it. So if you wanna learn how to paint, or surf or anything, do it!. And don’t try to make excuses, you can make millions, but you’re not gonna feel better, instead try to think about how you gonna make your dream possible, you’re gonna feel a lot better I bet.

3. Nyugodj le!

Ha minden nap csak rohansz, munkába, gyerekért, kutyát sétáltatni, bevásárolni, edzeni stb. akkor előbb-utóbb úgy ki fogsz merülni, hogy csak sírni lesz erőd, vagy még ahhoz sem. Igenis kell időt szánni magadra, olyan dolgokra, amik kikapcsolnak, kedvvel csinálod őket, nem kötelességből. Ha például a főzés kikapcsol, szereted, az nagyszerű, de ha már minden nap undorral mész a konyhába, hogy “ma is kell főznöm valamit”, el is rontod, utálod az egészet, inkább be se menj. Ülj le egy fél órára, olvass, vegyél egy nagy fürdőt, kapcsolódj ki. Nem kell hozzá sok minden tényleg, de tedd meg magadért.

3. Calm yourself down

If you’re in a great hurry everyday about job, or children or your dog or anything, then you’ll be burned out pretty soon, so you’re gonna have to find some time for yourself, do something that makes you relaxed, makes you feel yourself again. This can be anything, cooking, reading, a long bath, yoga, playing with your dog, really anything, just take time for it, you’ll be a lot happier and balanced.

810