A BAFTA díjátadó legszebbjei

Az elmúlt napokban több nagyobb esemény is lezajlott, még több gyönyörű ruhakölteménnyel. Számomra a BAFTA volt a legkedvesebb, a magyar siker mellett az is nagy öröm volt számomra, hogy a szebbnél szebb ruhákat csodáljam, kiválogattam a szerintem legjavát, aki mostanában hasonló ruhavásárláson töri a fejét, inspirációnak is jó.

 

BAFTA’s beauties

there were several great parties nowadays, but for me BAFTA was the fave. there were soooo many beautiful dresses, so I collected my faves. If you’re planning to buy a nice dress/or you have to, it’s pretty good inspiration for you.

1020-1

Emily Blunt biztosra ment ebben az Alexander McQueen estélyiben./ So Emily Blunt was the best in this Alexander McQueen gown.

1020-2

Viola Davis – aki egyébként a legjobb női mellékszereplő díjat bezsebelte – gyönyörű volt ebben a csodakék Jenny Packham ruhában. / Viola Davis – who won the best supporting actress award – was gorgeous in this magicblue Jenny Packham dress.

1020-3

Felicity Jones  ruhakölteménye is nagyon figyelemre méltó volt./ Felicity Jones looked elegant in a floral column gown featuring on-trend exaggerated sleeves.

1020

Thandie Newton és az egyszerűen nagyszerű Osman ruhaköltemény./ Thandie Newton and her beautiful strapless Osman gown.