Ezeket rágcsáld, ha 100 kalória körüli nasira vágysz!

Az emberek nagy része – köztük néha én is – ott rontja el a napi étkezését, hogy a főétkezésekre sokkal jobban odafigyel, de amit nap közben csak úgy elrágcsál, nasizik, azokra viszont egyáltalán nem. Pedig ezekből sem olyan nehéz az egészségesebbet választani, például egy péksütemény helyett mondjuk egy banánt venni. Ha a kalóriabeviteledre is figyelsz, vagy szeretnél figyelni, összegyűjtöttem pár 100 kalória körüli nasit, ami közül biztos találsz kedvedre valót és ezzel is támogathatod a szervezeted, nem is kicsit!

 

The healthiest snacks around 100 calories

Most people – including me sometimes – doesn’t really give a damn about eating healthy snacks, we just grab some junk food, or chips. But you can also grab some healthy snack during the day, it doesn’t cost more money or more of your time I promise, and your body will be very grateful for it. Since I count my daily calorie intake I usually pick snack around 100 calories, so I collected some for you guys, hope you’ll find some of your faves.

large (2)

Áfonya: Oké, ez nem a legolcsóbb opció, viszont minden hipermarketben megtalálod, és ha bevágsz egy akkora dobozzal, mint amekkorákban szokták árulni, az 100 kalória körül van és garantáltan nem leszel éhes egy jó darabig. Plusz sokkal több antioxidáns van benne, mint például 5 répában.

Blueberries: You can grab a lil box of cranberries in almost every supermarket and your body will be full of energy and antioxidants for a while.

Banán: 1 banán két főétkezés között teljesen elég, sokkal jobban és tovább laktat, mint mondjuk egy péksüti. Azt már mondanom sem kell, hogy káliumban és magnéziumban pedig verhetetlen.

Banana: If you eat one banana besides your main dishes, you won’t feel hungry I promise. Plus it’s the king of potassium and magnesium.

Popcorn: A sima sós popcornból akármennyit megehetsz, kb három kis tál van 100 kalória körül. Persze a vajas, vagy ízesített társaival nem etetnék senkit. A kukoricát amúgy is ajánlom, tele van vitaminokkal /B2, B3, E/ és ettől sem fog kopogni a szemed egy ideig.

Popcorn: So good news if you’re not a big fan of fruits, you can eat a whole lot of salty popcorn. I recommend only the salty one, not the ones with any flavor or buttered popcorn. But you can eat about 3 cups of popcorn a day – that’s around 100 calories. You can also eat corn on the cob, that contains a lot of vitamins.

large (1)