Tedd varázslatossá ezt a trágya időt unikornisokkal!

Annyira lehangolt ez az időjárás, hogy feldobjam egy kicsit a kedvem mindenféle színes csoda után vetettem magam az internet bájos világában….hát kiütéssel győztek az unikornisok. Persze, ha van rá kereted szerintem húzz el innen a hosszú hétvégére valami melegebb éghajlatra, de ha nincs, akkor se keseredj el, remélem ezekkel a cuki dolgokkal Neked is kicsit szebb napod lesz, színesebb biztosan.

 

Make your day magical with these super cute unicorn things

It’s raining here all the time now, so I was a bit depressed about it, until I found these magical things. They’ll definitely gonna make your day a bit better, even if you just gonna take a look at them.

unicorn-slippers-light-up-8

Unikornisos mamusz a Smoko-tól, ahol egyébként MINDEN unikornisos, jó válogatást!/So these unicorn slippers are the best i’ve found so far, you can order it from Smoko, which is all about UNICORNS, so go ahead!

8-socks

Tényleg nem kell sok, hogy feldobd a napodat, itt egy baziolcsó, szerintem zseniális zokni a New Look-tól. / You really don’t have to spend a lot to make your day better, these magical socks are super cheap, from New Look.

233871758

Teljesen vállalható ez a kedves Estella Barnett nyaklánc. / This rose gold plated Estella Barnett necklace also stole my eyes.