Erin Wasson és PacSun közös kreálmányai

Erin Wasson az egyik nagy kedvenc modellem, főleg a stílusát imádom, igazi lazaság. Hála a magasságnak ez másoknak is feltűnt, azóta már saját márkája is lett a kisasszonynak, illetve másoknak is előszeretettel tervez, eddig főleg ékszereket, de mostanság átevezett a ruhákra az én nagy örömömre. A PacSun egy kaliforniai bolt, de itthonra is rendelhetsz az elég menő webshopjukból, a szállítási költség pedig meglepően baráti. Mini kollekciókat szoktak piacra dobni, Eriné is az lesz majd május 13-tól lesz elérhető és nem drágább a normál daraboknál. Úgyhogy akik szeretik a westernes, indiános beütésű darabokat, semmiképp ne hagyják ki.

Erin Wasson And PacSun Are Teaming Up

Erin Wasson, one of my fave models whose vintage-heavy, Texan-cool style we’ve always  not-so-secretly wanted to crib, is lending her magic touch to a collaboration with PacSun, which is a California located store, often comes out with nice mini collection. Don’t be sad if you’re not from the US, they have a really great webshop with great shipping rate.

The 25-piece collection, which launches in 315 retail stores on May 13 and retails for $25 to $60, is inspired by Westernwear and Americana. The wares include swimwear, bell-bottoms, and many more.

706a2bf66601edb6-erinwasson